Home » links

www.floridaforum.nl   het forum voor de florida ganger bij uitstek

www.americanvac.nl wilt u snel een vlucht boeken en eventueel de auto regelen dan kunt u dat prima regelen bij deze reisorganisatie, aangesloten bij SGR en calamiteitenfonds

    

Titel Omschrijving
Alamo Autoverhuur

Alamo® heeft een groot assortiment kwaliteit auto's waar u uit kunt kiezen. Bij Alamo zijn alle auto's ingedeeld in categorieën. U boekt dus een categorie en niet een automerk en/of model.

 

Busch Gardens Tampa Bay

Busch Gardens Tampa Bay is een prachtig natuurpark voor het hele gezin met fascinerende bezienswaardigheden en een heleboel attracties. Alles gericht op het continent Afrika.

 

Islands of adventure Naast Universal Studios ligt Islands of adventure. Een themepark waar de liefhebbers van achtbanen en andere spectaculaire attracties naar toe moeten!
 
www.daytonausa.com

Voor de raceliefhebber absoluut een must om naar toe te gaan. Neem een kijkje op en om het circuit met de leuke Daytonatour. Goed te combineren met een bezoek aan Daytonabeach

 

www.disney.com

Beleef mooie momenten om nooit te vergeten in een van de 4 parken van Disneyworld Florida!

 

www.disneyworld.com

Neem alvast een kijkje in Disneyworld Florida. De 4 attractieparken, 2 waterparken, uitgaansmogelijkheden en heerlijke winkelgelegenheden.

 

www.hardrock.com

Bent u een liefhebber van het `Hard Rock Cafe`?, dan bent u in Florida op de juiste plek. Er zijn 3 Hard Rock Cafe´s; Orlando, Miami en Key-West!

 

www.seaworld.com

Ontdek de wereld van de zee. Voer en aai Dolfijnen. Geniet van ongelofelijke shows en ervaar spannende attracties in seaworld Orlando. Een indrukwekkende dag om nooit te vergeten!

 

www.universalstudios.com

Universal studios Florida en Island of adventures liggen naast elkaar. Een mooi film-themepark en een attractiepark met waanzinnige 8 banen! Voor ieder wat wils.

 

www.wetnwild.com Gaat u maar alvast verheugen op een bezoekje aan dit waanzinnige waterpark! De hele dag glijden op de meest spectaculaire glijbanen of heerlijk dobberen op de lazy river. Geschikt voor iedereen van groot tot klein